Close

Poslední příspěvky

Webinář Freelo & Vyfakturuj.cz

Na světě je záznam webináře o unikátním spojení nástroje pro řízení úkolů Freelo a online fakturačního systému Vyfakturuj.cz. Zjistěte, jak ušetřit energii a získat čas pro ak…
Více zde

Videonávody

Webinář Freelo & Vyfakturuj.cz

Na světě je záznam webináře o unikátním spojení nástroje pro řízení úkolů Freelo a online fakturačního systému Vyfakturuj.cz. Zjistěte, jak ušetřit energii a získat čas pro ak…

Více zde

Jak smazat firmu nebo účet

Potřebujete-li smazat některou z firem, které jste si vytvořili pod svým účtem ve Vyfakturuj, můžete tak nyní učinit sami a na vlastní zodpovědnost. 🙂

V Nastavení klikněte na Firma → Spravovat moje firmy nebo přímo v pravém horním rohu pod svým loginem na Moje firmy.

Pro smazání jedné z firem klikněte v seznamu u příslušné firmy na červené tlačítko Zrušit. Máte-li pod svým loginem založenou pouze jednu firmu, dojde zároveň ke smazání celého účtu.

Otevře se potvrzovací okno, kde budete ještě jednou dotázáni, zda na smazání firmy skutečně trváte.

Po kliknutí na „ANO, chci smazat moji firmu“ budete vyzváni k zadání hesla do aplikace a k potvrzení definitivního smazání firmy. Firma a všechny s ní související doklady následně BUDOU NEVRATNĚ SMAZÁNY.

DATA UŽ NEBUDE MOŽNÉ ZPĚTNĚ OBNOVIT, proto si tento krok prosím dobře promyslete.